Lilla jag...

Eftersom den här sidan kommer att handla om mig och mitt liv så tänkte jag att det nog kan vara bra om ni får veta lite vem jag är. Inte för att några skriva rader skulle kunna summera upp någon men iaf ge en fingervisning.

Jag kallas då för Lina och bor på underbart sommarfina Tjörn. Jag är 23 år i år, lyckligt kär men hinner sällan träffa den lycklige eftersom jag jobbar så mkt!

Jag har provat på det mesta i arbetsväg men har störst erfarenhet av butiksarbete som jag trivs mycket bra med. Jag praktiserade också tre månader i hemtjänsten men kände att det var inte för mig och började istället studera på komvux.

Eftersom jag inte kännt något behov av att flytta hemifrån  ännu och vill spara ihop lite pengar osv så bor jag fortfarande hemma tillsammans med min pappa, vilket har både sina för- och nackdelar många gånger. Sommarens planer på att snygga till huset lite både utvändigt och invändigt ska dock leda till att jag får hela övervåningen för mig själv. En hall, ett sovrum, ett vardagsrum, egen toalett samt ett litet kontor som jag ska göra om till klädkammare. Med andra ord kommer det bli som en liten tvåa fast med förmåner som riktigt billig hyra, mat i kylskåpet och en pappa som skämmer bort en med presenter lite då och då. För att inte tala om bubbelbadkaret i mitt badrum!

Jag tycker inte om att inskränka mig på något sätt eller på något plan. Jag har många olika intressen och stilar och tycker alltid det är lika intressant att lära sig något nytt eller höra en ny åsikt. Jag älskar att diskutera, som ju är ett utomordentligt sätt att lära sig nya saker på. Dock så kan detta komma fram som att jag försöker pracka på andra min åsikt eller att jag vägrar ändra min egen men så är inte fallet! Självklart kommer jag inte att ändra min åsikt bara för att någon säger att den är fel men jag är absolut öppen för att den kan vara fel. Jag vill då veta varför jag ska ändra min åsikt så att denna nya har en grund. Det är alltid intressant att få reda på någon annans åsikter om saker och ting. Alla uppfattar dem så olika och man kan hitta mycket som man själv missat och dela med sig av saker som någon annan inte tänkt på innan.

Jag tror främst och starkast på det övernaturliga. Detta är mitt största intresse som präglar min vardag. Dock betyder inte detta att jag springer runt med pentagram och kallar mig häxa och håller seanser. Det betyder bara att jag är öppen för att allt inte kan förklaras, att våra nära och kära som gått bort fortfarande finns hos oss och vakar över oss och att tomten faktiskt finns (så det så).

Självklart, som de flesta andra tjejer, älskar jag skor, väskor, kläder, filmer, böcker, killar m.m, m.m.
Något mer som jag gillar är att göra listor. Jag gör listor på allting jämt och ständigt som man sen kan roa sig med att bocka av. Det känns bra när man kan se att man åstadkommit något under dagarna tycker jag.

Nu har detta inlägg redan blivit så långt så jag tror att jag slutar här. Med tiden kommer ni att lära känna mig och alla mina olika sidor så jag sparar lite åt fantasin för nu.

Ha det underbart!

Lina

Var Hälsad!

Hej kära internetanvändare!

Jag är en sprillans ny bloggare som inte riktigt än har koll på hur det här fungerar,
men tyckte ändå det lät som en rolig idé.

Jag kommer på den här sidan att skriva om allt som faller mig in och lite till och med tiden hoppas jag att denna sida kommer att växa i takt med mig själv och allt jag lär mig på vägen.

Lite nya kategorier, bilder och färger kommer efterhand eftersom jag ännu inte har riktigt klart för mig hur den här sidan kommer att se ut. Allt jag kan säga just nu är att den kommer handla om vad som händer mig under veckorna, hur jag upplever dessa händelser samt lite godbitar ur vad jag går runt och tänker på under dagarna.

Om ni skulle finna mitt liv något intressant att pejla in så vore det jätteroligt att få göra denna resa tillsammans med er och kommentera gärna inläggen allteftersom jag lägger ut dem med tips och egna åsikter och annat trevligt.

Ha det underbart!

Lina

RSS 2.0